måndag 27 februari 2012

Tävling....

Eftersom det är Erics födelsedag idag och eftersom jag älskar att fotografera så hade jag tänkt att lotta ut en fotografering =) Ni kan få max 4 lotter. Vinnare dras och meddelas nästa måndag! 1 lott = Skriv kommentar om varför just du ska vinna en fotografering samt hur många lotter du deltar med. 2 lotter = Dela detta på Facebook. 3 lotter = Gå med i min grupp Amatörfotograf Tina på Facebook. 4 lotter = Länka till denna sidan på din blogg. Lycka till!!!

4 kommentarer:

  1. 2 lotter (är redan medlem i din grupp)

    motivering:
    Vår son är idag 13 månader. Strax innan 1 år hade jag planer på en ettårsfotografering. Men tiden springer iväg, och vi har inte hittat någon fotograf med vettiga priser så tyvärr har det inte blivit några sådana foton. Att min sambo tappade sin systemkamera så den gick sönder för X antal månader gör inte saken bättre. Det blir alltså mest mobilbilder. Skulle såå gärna vilja vinna en fotografering så vi kan få några fina kort på vår underbara son!

    SvaraRadera
  2. Jag vill vinna för att jag har två underbara barn som gör sig bra på bild. Men också för att jag ibland behöver hjälp att fota mina barntavlor i kreativa miljöer:)
    www.ldesign.se
    lindanoreneriksson@blogspot.com
    konstförbarnochandrabarnsliga grupp på fb
    linda@ldesign.se

    SvaraRadera
  3. Hej! Åh jag vill jätte gärna vara med och tävla om en fotografering, har ingen dator för tillfället och är fantastiskt oteknisk av mig men hoppas att det räcker att skriva en kommentar här :-)
    Min lilla kille fyllde också år den 27:e februari och nu när våren närmar sig hade det varit så roligt att få våra barn Olle 3 år och Saga 1 år fotograferade samt vårt hus vi renoverat i flera år. Hoppas jag gjort rätt :-) Ha en fin dag!
    Mvh Mia Åsbogård

    SvaraRadera
  4. Ett stort grattis till Katarina =) Du är den lyckliga vinnaren av en fotografering. Maila eller skicka ett meddelande på FB till mig så bestämmer vi något
    Kram från mig

    SvaraRadera