onsdag 15 oktober 2014

Oj oj oj...

Idag fick jag ett helt oväntat samtal (igen) . Vill inte skriva ut mer om vad det exakt rörde sig om men det jag kan säga är att jag blev både förvånad och lite rädd, fast på ett positivt sätt. 

Efter samtalet igår gick det massa tankar i huvudet och efter samtalet idag går det ännu mer tankar runt i mitt huvud! Nu vet jag varken in eller ut. Jag vet inte vad jag vill och vad jag inte vill. Så ibland funderar jag VARFÖR gör jag vissa saker då det tillslut innebär att jag hamnar i en situation där jag måste fundera över för och nackdelar, trygghet - otrygghet (eller spänning för vissa) .

Så ibland önskar jag att jag hade tänkt innan jag gör vissa saker och att jag inte bara gör saker rent spontant. Men nu får jag stå mitt kast och bita i det sura äpplet (om det är något, det vet jag egentligen inte) och kanske fullfölja det jag startat. Men jag ska i allfall tänka mer kring för och nackdelar och fundera över hur detta påverkar mitt liv. 

Som sagt kan jag inte säga mer men jag kände ändå att jag var tvungen att skriva av mig lite och ju närmare ett beslut kommer så kommer ni få veta... Men nu ska jag föröka att njuta de sista dagarna på min semester innan jag ska tillbaka till verkligheten igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar