lördag 13 oktober 2012

Dressyr!

Källa: Myran

Igår var det dressyr som stod på schemat. Vi fortsatte med samma övningar som vi gjorde förra gången, serpentiner och volter i varje båge. Sen gjorde vi det lite svårare, tre serpentiner och galopp på volten i varje båge. Gick inte alls bra. Lilla fröken negativ som satt på min axel sa pickade på min hjärna och berättade hur fruktansvärt dålig jag är då jag inte fick någon bra galopp någon gång....Men samtidigt satt fröken positiv och försökte att övertala fröken negativ att det gick ju faktiskt hyfsat bra. Men efter lektionen igår kände jag bara att min ridning hade gått ett steg tillbaka....och imorgon är det tävling. Jag ska i och för sig inte vara med och tävla, men jag ska rida två program...Känns inte alls bra just nu. Men jag får väl lida mig igenom det och hoppas på att vi kanske får ett galoppsprång i allafall. Men jag har gjort i ordning min kläder och imorgon ska jag till stallet tidigt och putsa och tvätta fina Lufsen, så snygga kan vi ju i allafall vara när dom får sig ett gott skratt över våra fruktansvärt dåliga rundor....

2 kommentarer:

  1. Jag utmanar dig på att skriva ett inlägg om ridningen där du inte skriver någonting som är negativt! ;) Shoot ^^ Kram!

    SvaraRadera
  2. OK! Jag tar utmaningen =) Kanske inte imorgon men nästa vecka LOVAR jag att skriva positiva inlägg om min ridning och INGET negativt!!
    Kram

    SvaraRadera